SİYASET Haber Girişi : 16 Mart 2024 22:00

Urla'da, Türk Siyasetine Örnek Olacak İftar

Urla'da, Türk Siyasetine Örnek Olacak İftar
Urla Kent Konseyi İftar yemeğinde siyasete örnek olacak birliktelik tablosu oluştu . Seçime katılan partilerin adayları ve ilçe başkanları meclis üyeleri aynı masalarda oturarak kaynaştı.

HABER: MUSTAFA OĞUZ / URLA 

 

Yerel siyaset yarışının hem partilerin içlerinde hem de partiler arası kıyasıya rekabetle sürdüğü Yarımada'nın kalbi Urla'da, yerel seçimlere iki hafta süre kala, çok önemli bir buluşma gerçekleşti. Urla Kent Konseyi, siyasi partilerin Urla Belediye Başkan adaylarını, düzenlediği iftar programında, aynı masa etrafında buluşturdu.

 

 

 

Urla'da oluşan tablo, farklılıklara ve yarışa rağmen, siyasi rakiplerin aynı masa çevresinde buluşabileceğini göstermesi yönüyle; Türkiye'ye örnek gösterilecek bir tablonun oluşmasına fırsat sağladı. Urla Kent Konseyi ev sahipliğindeki iftar buluşmasında, Urla Esnaf ve Sanatkarlar  Odası Başkanı Ahmet Aydın Eğitim-İş Sendikası Urla Şube Başkanı Cemil Doğru gibi ilçe iş ve emek dünyasının tanınan aktif temsilcilerinin de yerini aldığı görüldü.

 

 

 

URLA'NIN GELECEĞİ İÇİN...

 

 

 

Urla'yı yönetmeye talip olan Belediye Başkan Adayları, iftarda yaptıkları konuşmalarda, kim kazanırsa kazansın Urla'nın geleceği için destek olacaklarını ve kendilerine ait projeleri kazanan kim olacaksa onunla paylaşmaya hazır olduklarını söyledi. 

 

 

Bu önemli organizasyonun mimarı ve Urla'nın renklerini buluşturma başarısını gösterem, iftar yemeğinin ev sahibi Urla Kent  Konseyi Başkanı Hadi Başman, "Dayanışmamızın ve bir aradalığımızın tüm ülkemize örnek olmasını ümit ediyoruz. Ne güzel ki bugün iftarımızda buluştuk. Buraya bizzat gelerek bizleri onurlandırdıkları için kıymetli adaylarımıza ve siyasi partilerimizin yöneticilerine ve üyelerine içtenlikle teşekkür ediyoruz" dedi. 

 

 

 

STK'LAR, URLA İÇİN KARŞILIK

BEKLEMEDEN ÇALIŞAN KURUMLAR 

 

 


Urla'da STK'ların makam için değil, Urla için karşılıksız çalışan kurumlar olduğunu özellikle vurgulayan Hadi Başman, "Bizler bir makam için değil, Urla için karşılıksız çalışan insanlar ve onların temsilcileriyiz. Gönüllü olarak yaptığımız işlerde, Urla'ya karşı kendi hayat görüşümüz ve çerçevesinde duygusal  davranır, hassasiyet gösteririz" dedi. Başman, geçmişten bu yana tanıdığı gazeteci arkadaşlarının, Urla Sevdalarına en doğru şahit olduğunu kaydetti.

 

 

 

 

"ÖNCELİĞİNİZ HALKIN MUTLU YAŞAMI OLSUN!"

 

 

 

Urla'yı değerli kılanın Urla Halkı olduğunun altını çizen Hadi Başman, şöyle devam etti: 

 

 

"Güç getiren makam için çalışmadığımız sarihtir. Yaptığımız çalışmaların önceliği Urla'dır. Kıymetli Başkan Adaylarımız, dürüstlük ve şeffaflık bizim için çok değerlidir. Bu nedenle sizlerin de işlerinizde tarafsız, hesap veren birer demokrat olmanızı bekleriz.Urla, çoklu kültürlerden oluşan bir hoşgörü şehri. Lütfen bu şehri hoşgörü ile yönetin. Hayat tarzlarına, fikirlere müdahale etmeyin; özgürlükçü, demokrat olun……Devletin her kuruşunu koruyup kollayın. Devletin imkanları ile bilbordlara imzalı resminizi asmayın…. Halkın mutlu yaşamını öncelikleriniz arasına alın."

 

 

 

"BİZİM İÇİN HALKIMIZ İÇİN SORUN..."

 

 

 

Gazeteci dostlarına da seslenen Urla Kent Konseyi Başkanı Hadi Başman, "Doğruyu bulmak ve yaptıklarımız, aldığımız sorumluluklar hakkında ısrarla bizden bilgi isteyin, araştırın. Haberini yaptığınız konuyu mutlaka ilgililere sorun …Hesap verilebilirliğin en önemli basamaklarından biri sizsiniz. Siz bizim soramadığımız soruları, bizim için ve halkımız için sorun" dedi.

 

 

 

Başman, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

 

 

"TÜRK SİYASETİNE ÖRNEK OLUR"

 

 

 

 

"Urla Kent Konseyi Birleşenleri  olarak Türkiye’de yeni bir ilke imza attık ve Demokratik yaşamın çok güzel bir örneğini siz değerli Belediye Başkan Adaylarımızla, ilçe başkanlarımızla bu iftarda verdik. Hepinizin yüreğine sağlık. Bundan sonra da Urla için yapılacak tüm güzel çalışmalarda, Urla Halkının ve tabii ki çocuklarımızın yararına yapılacak tüm güzel çalışmalarda; birlikte, omuz omuza çalışmanızı canı gönülden diliyoruz. Bu güzel sofra, dileriz Türk siyasetine de örnek olur, Urla’da birleşen bu eller tüm Türkiye’yi kucaklar."

 

 

 

Başman, adaylara şöyle seslendi: Ama hiçbirimiz kırıp dökmeden herkesi kucaklayan bir çok kültürün yeşerdiği bu halkın parçası olalım,Urla gönüllüsü olalım. Yaşadığımız toprakları, denizi çoğrafyayı değerli kılalım. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum. CHP, AK PARTİ, İYİ PARTİ, DSP, TKP, ZAFER PARTİSİ, MEMLEKET PARTİSİ, İŞÇİ PARTİSİ adaylarmıza ve ilçe başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz.”dedi.